f AC SU - Promocija Vodiča - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

AC SU - Promocija Vodiča

16.12.2013

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na promociju „Vodiča za praktičnu primenu Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu“, koja će se održati u utorak, 17. decembra 2013. godine sa početkom u 11 časova u prostorijama Regionalnog Arhus centra Subotica (Otvoreni univerzitet, Trg cara Jovana Nenada 15, II ulaz).

Ideja za Vodič je nastala kroz dijalog predstavnika Regionalnog Arhus centra Subotica i lokalnih samouprava u okviru projekta Arhus kampanja 2013. U cilju što boljeg informisanja javnosti, u saradnji sa stručnjacima Službe za zaštitu životne sredine i održivog razvoja Grada Subotice, izrađen je Vodič koji na jednostavan način predstavlja proces procene uticaja na životnu sredinu.

Na skupu će biti reči i o aktivnostima na uspostavljanju saradnje u oblasti zaštite životne sredine između lokalnih samouprava Severnobačkog okruga: Subotice, Bačke Topole i Malog Iđoša.

Programske aktivnosti su podržane od strane Misije OEBS-a u Srbiji.

Molimo Vas da svoje učešće potvrdite do ponedeljka, 16. decembra 2013. godine, telefonom na broj 024/554-600 (lokal: 127) ili putem mejla aarhussu@openunsubotica.rs.

 

Srdačno Vas očekujemo!

 Arhus Tim

 

 

Povratak...