f Zelena Srbija bira najbolje fotografije za april - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Zelena Srbija bira najbolje fotografije za april

01.04.2013

Zelena Srbija, ekološki portal Novinske agencije Beta, nastavlja da dodeljuje mesečne nagrade za najbolje fotografije koje pristignu na konkurs amaterske fotografije "Moja zelena Srbija".

Kao i prethodnih meseci, i u aprilu dodeljujemo dve nagrade za najbolje fotografije. Jedna nagrada se dodeljuje prema izboru žirija foto redakcije Novinske agencije Beta, a druga je nagrada korisnika društvene mreže Fejsbuk (Facebook). Nagrade će biti dodeljene krajem meseca.

Sve fotografije koje budu stizale u narednim mesecima, konkurišu i za veliku godišnju nagradu iznenadjenja na kraju konkursa u septembru 2013. godine. Nagradjene fotografije biće postavljene i u foto slajder na sajtu Zelena Srbija (www.zelenasrbija.rs)

Pravo učešća na konkursu imaju svi koji se bave fotografijom, a poseban akcenat je stavljen na društveno angažovane fotografije kojima će se pored prirodnih lepota, ukazati i na ekološke probleme Srbije.

Fotografije treba poslati na mejl mojazelenasrbija@zelenasrbija.rs.

Nagrada žirija je vaučer u iznosu od 2.000 dinara za knjižare "Vulkan" koji se odnosi na sav prodajni asortiman.

Garden centar" je obezbedio po jedan mesečni vaučer u iznosu od 3.000 dinara za sav asortiman, kao i glavnu, godišnju nagradu za najbolju fotografiju po izboru korisnika društvenih mreža u iznosu od 15.000 dinara.

Konkurs amaterske fotografije prirode "Moja zelena Srbija" pokrenut je početkom septembra 2012. godine s ciljem promovisanja zaštite životne sredine.

 

Izvor: http://www.zelenasrbija.rs/srbija/4761-zelena-srbija-bira-najbolje-fotografije-za-april

Povratak...