f Otvorena zelena poslanička kancelarija - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Otvorena zelena poslanička kancelarija

22.04.2013

"Zelena poslanička kancelarija", koja će se u komunikaciji sa gradjanima i saradnji sa nevladinim sektorom baviti "zelenim" temama, otvorena je danas u Beogradu, saopštila je stranka Zeleni Srbije.

Kancelarija će se baviti svim "zelenim" temama – zaštitom životne sredine, zelenom ekonomijom i održivom razvojem, pitanjima zdravlja i poboljšanja kvaliteta života, zaštitom ljudskih prava i sloboda, promovisanjem nauke, obrazovanja, nenasilja i drugim pitanjima od značaja za gradjane.

"To će biti mesto gde će gradjani i gradjanke imati priliku da direktno komuniciraju sa Narodnim poslanikom, iznesu otvoreno svoje mišljenje, ukažu na probleme ali i daju sugestije i predloge za zakonodavni rad poslanika", rekao je na otvaranju Ivan Karić, navodi se u saopštenju.

Otvaranje Zelene poslaničke kancelarije je deo aktivnosti kojim Zeleni Srbije obeležavaju 22. april "Dan planete Zemlje".

Karić je istakao da se "nada da će svi poslanici otvoriti kancelarije za gradjane, tako učiniti svoj rad transparentnijim i približiti se pravom značenju insititucije Narodnog poslanika - da poslanik izabran od naroda u Skupštini izražava volju i interese gradjana", dodaje se u saopštenju Zelenih.

Kancelarija je otvorena u prostorijama Narodne skupštine u ulici Kralja Milana, i biće otvorena svakog dana od 11.00 do 15.00 časova, a gradjani mogu kontaktirati kancelariju i na mail poslanicka.kancelarija@zelenisrbije.org ili telefon 011/ 30 26 421.

 

Izvor: http://www.zelenasrbija.rs/srbija/4928-otvorena-zelena-poslanika-kancelarija

Povratak...