f Otvoren konkurs za izbor najlepše uređenu baštu i balkon - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Otvoren konkurs za izbor najlepše uređenu baštu i balkon

13.05.2013

U želji da motiviše sugrađane da oplemene svoj životni prostor a time i Suboticu učine zelenijom i lepšom, JKP “Čistoća i zelenilo“ je i ove godine raspisalo tradicionalni konkurs za izbor najlepše uređenih zelenih površina, i to za učesnike u 3 kategorije:

  • najlepše uređena zelena površina oko pojedinačnog stambenog objekta, kuća - bašta,
  • najlepše uređena zelena površina oko kolektivnog stambenog objekta - zgrada,
  • izbor najlepšeg balkona i terase.

Prijave za konkurs se mogu dostavljati od 10.05. 2013. do 10.06.2013. Posle dostavljenih prijava, stručna komisija će obići sve prijavljene učesnike i proglasiti pobednike na gradskom nivou. Proglašeni pobednici će učestvovati na završnoj svečanosti, gde će organizatori javno proglasiti pobednike i dodeliti plakete - table i vredne nagrade.

Nagrade:

  • Svih privih 40 prijavljenih učesnika konkursa dobijaju jednodnevnu stručnu hortikulturnu ekskurziju, poseta sajmu hortikulture Hungarohortus u Budimpešti sredinom septembra. Organizatori snose troškove puta autobusom, ulaza na sajam i eventualni fakultativni izlet.
  • Nagrade za 3 prvoplasirana po kategorijama i specijalna nagrada će biti prigodni baštenski rekviziti i/ili sadnice, diploma i jednodnevna stručna hortikulturna ekskurzija u Budimpeštu.
  • Svi učesnici će dobiti diplome i utešne nagrade.

Prijava

Svoje predloge i prijave građani mogu poslati na adresu: JKP “Čistoća i zelenilo”, Jožefa Atile 4. 24000 Subotica, sa napomenom: „Za konkurs najlepša bašta i balkon”. Prijaviti se može i telefonom 024/620 404, ili od strane druge osobe uz pristanak vlasnika. Potrebno je navesti osnovne podatke, e-mail i telefon. Fotografija je poželjna ali nije obavezna. Prijave se mogu poslati i na e-mail: najbasta@gmail.com. Detalje o konkursu možete videti na web stranici http://www.cistoca-su.rs/

Izvor: http://www.subotica.info/2013/05/10/najlepsa-basta-i-balkon-subotice-2013-otvoren-konkurs

Povratak...