f Zakorovljena trafostanica u ulici Cara Lazara - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Zakorovljena trafostanica u ulici Cara Lazara

02.07.2013

U toku je akcija YuEco televizije "Da se zna ko kosi, a ko ne kosi". Svakodnevno u okviru informativne emisije građani Subotice imaće priliku da vidite da li grad dovoljno vodi računa o uništavanju ovog korova, kao i koji građani vode računa o okolini i uredno održavaju svoje travnjake i površine ispred kuća, a koji ne.

Ukoliko imate negativan i pozitivan primer, možete poslati fotografije na mejlyueco@yunord.net ili putem telefona 552 480.U Zavodu za javno zdravlje kažu da su u vazduhu evidentirali po jedno zrno polena ambrozije u vazduhu što još uvek nije alarmatno.

Ekološka patrola je u okviru akcije “Da se zna ko kosi, a ko ne kosi” snimila zakorovljenu površinu na uglu ulice Cara Lazara. korov je narastao i preko dva metra, a jedan objekat, kao i trafostanica ne vide se od trave i drugogo korova, među kojim je i ambrozija.

Pozitivan primer smo snimili preko od negativnog u ulici Petra Lekovića. Ovo je primer kako bi svaka ulica u gradu trebalo da izgleda. Još jednom apelujemo na građane da pokose korov ispred svojih kuća i olakšaju tegobe sugrađanim koji su alergični na polen korova i ambrozije.

Izvor:http://www.subotica.com/vesti/zakorovljena-trafostanica-u-ulici-cara-lazara-id16036.html

Povratak...