f Program ekološkog dokumentarnog filma ECO DOX 2013. - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Program ekološkog dokumentarnog filma ECO DOX 2013.

12.07.2013

U organizaciji Otvorenog univerziteta, u okviru Festivala evropskog filma Palić 2013,  po šesti put se održava i Program ekoloških dokumentarnih filmova ECO DOX. Tematika ovog programa jeste problem ekologije, odnosno destabilizacija eko sistema uzrokovan ljudskim delovanjem, kao i potreba za podizanjem svesti kod ljudi o značaju očuvanja životne sredine. 

U ovogodišnjem programu, u Art bioskopu “Aleksandar Lifka”, biće prikazano šest eko-dokumentaraca. Pre početka svake projekcije, u organizaciji Regionalnog Arhus centra Subotica, u holu uređenom i ozelenjenom sadnicama Goranskog rasadnika, biće promovisane aktivnosti ekoloških udruženja građana.

 

Pozivamo Vas na svečano otvaranje ECO DOX-a, u nedelju, 14. jula 2013. godine, u 17  časova, u Art bioskopu “Aleksandar Lifka”.

Projekcije svih filmova su svakodnevno od 14. do 19. jula 2013. godine od 17 časova. Ulaz je besplatan, a sala klimatizovana sa udobnim sedištima.

 

Detaljnije informacije o festivalskom programu, kao i o eko dokumentarcima možete pronaći na http://www.palicfilmfestival.com.

 

 

Povratak...