f U toku prijave na Sajam ekologije na "Green days" festivalu - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

U toku prijave na Sajam ekologije na "Green days" festivalu

15.07.2013

Drugi ekološko-muzički festival „Green Days” biće održan 26. i 27. jula, na letnjoj sceni Kulturnog centra, u Ulici cara Dušana 4 u Pančevu, a u okviru festivala biće priređen i Sajam ekologije.

Sajam ekologije biće održan 25. jula, od 11 do 15 sati, u Domu Vojske. Udruženja građana koja imaju nameru da se predstave u okviru Sajma još mogu da se prijave, a prijave se mogu dostaviti na „Facebook” stranici ili imejlom na: info@greendaysfest.com .

Muzički deo festivala će otvoriti bluz gitarista Nenad Zlatanović sa „Stevie Ray Vaughan tribute” bendom, nakon koga će nastupiti članovi grupe S.A.R.S. („Sveže amputirana ruka Satrianija”), a za kraj prve festivalske večeri sviraće „Bane Gluvakov trio”, koji je poznat po saradnji s bendom „Van Gogh”.

Drugog dana festivala predstaviće se mladi pančevački bendovi u dvočasovnom izvođenju, kao predgrupe novosadskom pank-rok bendu „Atheist rap”, nakon kojih će festival zatvoriti američki gitarista iz Teksasa, Lance Lopez. Kao specijalni gosti sviraće i rok muzičari benda „Los explosivos” iz Meksika.

Karte se mogu kupiti na blagajni Kulturnog centra, od 16 do 22 sata, i na samom ulazu na letnju scenu, na dan festivala. Više informacija možete pročitati na sajtu: www.greendaysfest.com.

Izvor:http://rtvpancevo.rs/92.1-Info/Ekologija/u-toku-prijave-za-sajam-ekologije-na-green-day-festivalu.html

 

Povratak...