f Korov u Bajmoku - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Korov u Bajmoku

15.07.2013

U toku je akcija naše kuće "Da se zna ko kosi, a ko ne kosi". Svakodnevno u okviru informativne emisije imate priliku da vidite da li grad dovoljno vodi računa o uništavanju ovog korova, kao i koji građani vode računa o okolini i uredno održavaju svoje travnjake i površine ispred kuća, a koji ne. 

Na našu redakciju stigle su fotografije za akciju “Da se zna ko kosi, a ko ne kosi” iz Bajmoka. Zakorovljen je prostor gde je nekada bila  društvena firma, a posle privatizacije o zgradi se nije vodilo računa i sada je obrasla korovom i ambrozijom. Polen korova ambrozije zadaje muke mnogim stanovnicima koji su se za pomoć obratili i komunalnoj inspekciji. Zapušteni  plac nekad je  bio u vlasništvu bajmočke firme INB,pa zatim Trgoprometa i sada Fidelinke. Korov se nalazi na uglu ulica JNA i Frankopanske.

Poslali su nam i slike za pozitivan primer. U ulici JNA kao što vidi sve je lepo uređeno i pokošeno. Još jednom apelujemo na građane, ali i nadležne da urede okolinu i naredne dane olakšaju građanima koji su alergični na polen korova.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/servisne-informacije/korov-u-bajmoku

 

Povratak...