f Projekat: "To treba da znaju svi" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Projekat: "To treba da znaju svi"

04.10.2012

 Udruženje “Mladi i Igra”, u saradnji sa osnovnim školama “Sveti Sava” i Matija Gubec iz Tavankuta realizuje projekat pod nazivom “To treba da znaju svi” o energetskoj efikasnosti. Projekat je podržan od strane gradskog Fonda za zaštitu životne sredine  sa 50.000 dinara. Projekat je nastavak započetih aktivnosti od prošle godine i 12 najuspešnijih učenika će svoja stečena znanja preneti drugarima. 

Udruženje "Mladi i igra" i Osnovna škola Matija Gubec su nastavili saradnju. Prošle godine je su realizovali projekat pod nazivom "To znam i ja" koji se tiče energetske efikasnosti. Cilj je bio podizanje  svesti dece o energetskoj efikasnosti.

Učenici će ove godine svoje znanje da prenesu drugarima. Svi koji žele da se prijave za učešće u radionicama mogu to da urade u Udruženju Mladi i igra.

Projekat ima za cilj da učenici osnovnih škola budu upoznati na koji način oni mogu da budu društveno odgovorni i da postanu deo građanskog aktivizma. Projekat se realizuje od juna do decembra i na kraju će biti štampani kalendari sa fotografijama sa radionica za 2013.godinu.

Izvor: http://www.yueco.rs/vest/dru-tvo/projekat-treba-da-znaju-svi

Povratak...