f Subotička agora: „ODRŽIVI RAZVOJ, INVESTICIJE I PPP; EKOLOŠKA POLITIKA EU I NAŠA PRAKSA, LEAP” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Subotička agora: „ODRŽIVI RAZVOJ, INVESTICIJE I PPP; EKOLOŠKA POLITIKA EU I NAŠA PRAKSA, LEAP”

14.11.2012

Otvoreni univerzitet i Regionalni Arhus centar Subotica pozivaju Vas da se aktivno uključite u diskusiju naredne tribine „Subotička agora“ na temu „ODRŽIVI RAZVOJ, INVESTICIJE I PPP; EKOLOŠKA POLITIKA EU I NAŠA PRAKSA, LEAP”.

O toj izuzetno aktuelnoj temi u subotu, 17. novembra 2012. godine sa početkom u 10.00 sati u prostorijama Arhus centra na Otvorenom univerzitetu u Subotici, govoriće prof. dr Stevan Vasiljev; prof. dr Tereza Skenderović Horvat i Duško Guslov. Voditelj tribine je Ljubomir Đorđević.

Strateška okosnica privrede, pa i državne politike u najrazvijenijim zemljama sveta se zasniva na teoriji održivog razvoja i zelenoj ekonomiji.

Kod nas su, međutim, ti pojmovi još uvek velika nepoznanica. Stoga Vas pozivamo na Agoru da saznate nešto o tim svetskim trendovima, a ukoliko već imate nekih saznanja možete da se aktivno uključite u diskusiju iznoseći svoja iskustva, stavove ili pak da postavite konkretno pitanje nekome od uvodničara. 

Organizator tribine je Otvoreni univerzitet Subotica.

Ovogodišnji ciklus se realizuje uz podršku Fondacije »Fridrih Ebert Stiftung«.

Subotička Agora je pokrenuta januara 1993. godine kao kritička tribina na kojoj se javno promišlja ono što je od zajedničkog interesa za grad i građane, bez obzira na naciju, veru, jezik, običaje, pol, starost, profesiju i druge specifičnosti svakog pojedinca. Do sada je održano 13 ciklusa Agore.

Poslednja teme 14. ciklusa: 

Predviđen termin:  24. novembar 2012.

vreme: 10-11:30

mesto: Arhus centar na Otvorenom univerzitetu Subotica, Trg cara Jovana Nenada 15

voditelj: Ljubomir Đorđević

uvodničari: mr Branislav Filipović i Tomislav Žigmanov

Povratak...