f Predstavljen Izveštaj Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Predstavljen Izveštaj Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine

20.02.2015

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i direktori Agencija predstavili su danas na sednici Odbora za zaštitu životne sredine Izveštaj o radu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine za period maj-jul i avgust-oktobar 2014. godine, za oblast životne sredine.

„Ovo je prilika da predstavnici Ministarstva odgovore na pitanja poslanika, naprave komparativnu analizu u odnosu na prethodno stanje i izlože teškoće sa kojima se susreću. Takođe, na ovoj način direktnom komunikacijom možete nam ukazati, kako da u narednom periodu naš rad bude mnogo bolji i da postignemo još bolje rezultate“, rekla je tom prilikom državni sekretar Stana Božović.

Državni sekretar Božović je najavila da će uskoro biti raspisan Konkurs za nevladine organizacije, za koji je Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine opredelilo 20 miliona dinara.

Na Odboru su predstavljeni rezultati u svim oblastima zaštite životne sredine, aktivnosti vezane za projekte, evropske integracije i međunarodnu saradnju, klimatske promene, aktivnosti sektora za planiranje i upravljanje, kao i sektora za inspekciju u oblasti zaštite životne sredine.

Izvor: http://www.eko.minpolj.gov.rs/predstavljen-izvestaj-ministarstva-poljoprivrede-i-zastite-zivotne-sredine/#more-16795

Povratak...