f Subotica: Prolećna akcija čišćenja - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Subotica: Prolećna akcija čišćenja

19.03.2015

Akcija prolećnog čišćenja grada se odvija u vremenskom periodu od 16. marta do 26. maja prema rasporedu koji je prikazan u povezanoj vesti. Od ponedeljka akcija se nastavlja u Železničkom naselju, u Malom Radanovcu i na Makovoj sedmici.

U okviru prolećne akcije čišćenja i uređenja grada, kontejneri za sakupljanje kabastog otpada još sutra će biti postavljeni u MZ "Novi Grad", kod škole 10. Oktobar – u Jakšićevoj ulici, na uglu Jahorinske i Prvog Ustanka, na uglu ulica Radeta Končara i Bolmanske, kod fabrike Buducnost-u Lošinjskoj ulici.

Već od ponedeljka akcija se nastavlja u MZ "Železničko naselje", MZ "Radanovac" i MZ "Makova sedmica".

U Mesnoj zajednici "Željezničko naselje" kontejneri će biti postavljeni 23. i 24. marta na uglu Majšanskog puta i Koste Trifkovića, zatim na uglu ulice Milutina Uskokovića i Jovana Mikića i na uglu Majšanski put i 51. Divizije.

U MZ "Mali Radanovac" u ponedeljak i utorak građani će moći da odlože kabasti otpad na uglu Ljube Šercera i Nađ Imrea- početak Nađ Imrea, zatim u ulici Lifke Šandora kod samoposluge i na uglu ulica B.Bartoka i Vuka Mandušića i na uglu ulica Turzo Lajoša i Otvorene.

Paralelno sa ove dve MZ akcija će biti održana (ponedeljak i utorak) i na Makovoj sedmici, preko puta MZ, pored trafike, u ulici Isidore Sekulić kod prodavnice „Banini“ i na početku Ljermontove ulice.

Izvor: http://www.subotica.com/vesti/prolecna-akcija-ciscenja-od-ponedeljka-u-zeleznickom-naselju-u-malom-radanovcu-i-na-makovoj-sedmici-id22306.html

Povratak...