f Rani javni uvid PPPPN „Okanj bara“ i „Rusanda“ - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Rani javni uvid PPPPN „Okanj bara“ i „Rusanda“

22.06.2015

U skladu sa odredbama Zakona o planiranju i izgradnji kao i Odlukom o izradi Prostornog plana područja posebne namene zaštićenih područja „Okanj bara“ i „Rusanda“ održan je rani javni uvid u vidu prezentacije materijala u prostorijama Mesne zajednice Elemir.

Materijal za izradu Prostornog plana područja posebne namene zaštićenih područja „Okanj bara“ i „Rusanda“ prezentovala je Slavica Pivnički ispred Pokrajinskog zavoda za urbanizam, a obratio se i dr Slobodan Puzović, pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine sa porukom da se u ovoj ranoj fazi izrade strateškog dokumenta usaglase i integrišu svi interesi i zainteresovane strane u skladu sa održivim razvojem društva i zaštite prirode ovog jedinstvenog područja.

Na skupu je bilo predstavnika iz Taraša, Melenaca, Elemira, Kumana, grada Zrenjanin i Opštine Novi Bečej koji su izneli svoje mišljenje i predloge, a zvanično u pisanoj formi svi zainteresovani, pravna i fizička lica, mogu dostaviti primedbe i sugestije na materijal za izradu Prostornog plana područja posebne namene zaštićenih područja „Okanj bara“ i „Rusanda“ do 02. jula 2015. godine, na adresu Pokrajinskog sekretarijta.

Izvor: http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs

Povratak...