f Subotica: Zahtev za izmenu dozvole operatera "ANIPLAST" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Subotica: Zahtev za izmenu dozvole operatera "ANIPLAST"

30.07.2015

Gradska uprava Subotica, Sekretarijat za poljoprivredu i zaštitu životne sredine objavilo je OBAVEŠTENJE O PODNETOM ZAHTEVU ZA IZMENU DOZVOLE ZA UPRAVLJANJE OTPADOM.

Operater „ANIPLAST“ DOO Palić, Horgoški put br.109 , podneo je zahtev za izmenu dozvole za upravljanje neopasnim otpadom, na katastarskoj parceli 6093/1 K.O. Palić.

Preduzeću za izradu i preradu plastike DOO „ANIPLAST“ je u skladu sa Zakonom o upravljanju otpadom izdato Rešenje broj IV-10-501-148/2010 od 26.07.2010. godine za sakupljanje, razvrstavanje, tretman, skladištenje i transport neopasnog otpada i za rad postrojenja u kome se od otpadne plastike proizvodi granulat i plastične cevi.

Uvid u podatke iz zahteva operatera može se izvršiti u prostorijama Gradske uprave – Trg slobode br.1 ; II spratu Gradske kuće soba 226 - Odsek za zaštitu životne sredine i održivi razvoj radnim danom od 8-10 časova.

Zainteresovani organi, organizacije i javnost u roku od sedam dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja mogu dostaviti mišljenja vezana za dozvolu za upravljanje otpadom ovom operateru, lično ili poštom na gore navedenu adresu, ili elektronski na adresu: zivotnasredina@subotica.rs 

Izvor: http://www.subotica.rs/index/page/lg/sr/id/9335

Povratak...