f Izabrani projekti udruženja i drugih OCD u oblasti zaštite životne za sufinansiranje u 2015. godini - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Izabrani projekti udruženja i drugih OCD u oblasti zaštite životne za sufinansiranje u 2015. godini

03.09.2015

U oblasti zaštite životne sredine, po raspisanom javnom konkursu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine od 29. maja 2015. godine a na osnovu sprovedene konkursne procedure i konačne Liste vrednovanja i rangiranja prijavljenih projekata koju je utvrdila Konkursna komisija za razmatranje prijava projekata pristiglih na Javni konkurs za sufinansiranje projekata udruženja i drugih organizacija civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine u 2015. godini, sufinansiraće se 45 projekata.

Na navedeni konkurs pristiglo je ukupno 246 prijava.

Svim učesnicima javnog konkursa se zahvaljujemo na učešću, a nosiocima izabranih projekata želimo uspešnu realizaciju planiranih projektnih altivnosti.

Odluku o izboru projekata i dodeli finansijskih sredstava za sufinansiranje projekata udruženja i drugih organizacija civilnog društva u oblasti zaštite životne sredine koji se sufinansiraju u 2015. godini i konačnu Listu vrednovanja i rangiranja prijavljenih projekata možete preuzeti na sajtu Ministarstva poljoprivrede i zaštitu životne sredine.

Izvor: http://www.eko.minpolj.gov.rs/izabrani-projekti-udruzenja-i-drugih-organizacija-civilnog-drustva-u-oblasti-zastite-zivotne-za-sufinansiranje-u-2015-godini/#more-18269

Povratak...