f Javni uvid u nacrt o zaštiti Parka prirode „Stara Tisa” - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Javni uvid u nacrt o zaštiti Parka prirode „Stara Tisa”

16.11.2015

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine objavio je poziv za Javni uvid u nacrt odluke o zaštiti Parka prirode „Stara Tisa” kod Bisernog ostrva i u studiju zaštite Parka prirode „Stara Tisa” kod Bisernog ostrva.

Područje koje se predlaže za zaštitu obuhvata teritorije opštine Bečej, Novi Bečej i Žabalj.

Kako je navedeno u objavi, uvid će trajati od 13. novembra do 03. decembra 2015. godine svakog radnog dana od 9 do 14 časova u prostorijama Opštinske uprave Bečej, Opštinske uprave Žabalj i u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine u Novom Sadu. Takođe uvid je moguće ostvariti i na zvaničnim stranicama sekretarijata i zavoda.

Javna rasprava o dokumentima održaće se 11. decembra sa početkom u 11 časova u Maloj sali Opštinske uprave Bečej. U okviru javne rasprave razmatraće se i dostavljene primedbe tokom javnog uvida.
Primedbe se mogu dostaviti u pisanoj formi na pisarnicu. Izveštaj o izvršenom javnom uvidu biće objavljen na stranici Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine i Pokrajinskog zavoda za zaštitu prirode.

Dokumenta i obaveštenje o Javnom uvidu možete pogledati i preuzeti na sledećem linku.

Izvor: http://www.energetskiportal.rs/javni-uvid-u-nacrt-o-zastiti-parka-prirode-stara-tisa/

Povratak...