f Nova predsednica Odbora za zaštitu životne sredine - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Nova predsednica Odbora za zaštitu životne sredine

03.11.2017

Nova predsednica Odbora za zaštitu životne sredine

3. novembar 2017.

 

Na sednici, održanoj 3. 11.2017. većinom glasova je izabrana, Ivana Stojiljković, za predsednicu Odbora za zaštitu životne sredine Narodne skupštine Srbije. Dosadašnji predsednik, dr Branislav Blažić, Odlukom Vlade Srbije od 6. oktobra 2017. godine, postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu zaštite životne sredine zajedno sa Ivanom Karićem, predsednikom Zelene stranke.

Članovima Odbora se obratila i Valentina Đurić ispred 50-tak ekoloških organizacija i mehanizma Zelene stolice. Zahvalila se što se glas civilnig sektora čuje i pozvala ih na nastavak dosadašnje uspešne saranje.

 

Vest je objavljena na internet strani Narodne skupštine Srbije na kojoj je i video zapis sa sednice: http://www.parlament.gov.rs/Sedma_sednica_Odbora_za_za%C5%A1titu_%C5%BEivotne_sredine_.32631.941.html

 

Sedma sednica Odbora za zaštitu životne sredine

3. novembar 2017.

Na sednici, održanoj 3. novembra, članovi Odbora izabrali su predsednika Odbora za zaštitu životne sredine. Većinom glasova za predsednicu Odbora izabrana je narodna poslanica Ivana Stojiljković.

Sednici je predsedavao zamenik predsednika Dejan Nikolić, kao i članovi i zamenici članova Odbora Sonja Vlahović, Radoslav Cokić, Nada Lazić, dr Predrag Jelenković, Dejan Nikolić, Borka Grubor, prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković, Duško Tarbuk, Ivana Stojiljković, Josip Broz i Vladimir Petković.

Povratak...