f Žensko preduzetništvo u doba korone - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Žensko preduzetništvo u doba korone

10.09.2020

U skladu sa aktuelnom situacijom oko pandemije korona virusa, ovogodišnja Panel diskusija u okviru 27. Festivala evropskog filma Palić 2020. i Eco Dox programa, koju uz podršku Misije OEBS u Srbiji, organizuje Regionalni Arhus centar Otvorenog univerziteta Subotica u saradnji sa Udruženjem TERRA’S. Tema je „Žensko preduzetništvo i Kovid 19 – zatvaranje biznisa ili nova šansa“. Organizovaće se na onlajn platformi ZOOM u utorak, 15. septembra 2020. godine od 10 do 11 časova.

Opstaje li žensko preduzetništvo u ovom pandemijskom vremenu, da li je i kako država spremna da ih finansijski podrži, koliko im pomaže njihova intuicija i snalažljivost, da li će neki slučaj biti inspiracija za snimanje filmova, pa i dokumentaraca na temu npr. cirkularne/zelene ekonomije svojstvene ženama, jer je u pitanju briga o životnoj sredini....       

Preduzetnički, ekspertski, novinarski, filmski... pogled daće se iz različitih uglova, a panelisti su:

-          Nenad Novaković, direktor kuće za kontrolu i sertifikaciju u organskoj proizvodnji OCS;

-          Ana Dolovac, Pr proizvodnja kandiranog voća “Dolovac organic i tradicija”;

-          Sonja Vuković, Slap iz Osijeka, Hrvatska;

-          Angelina Bertović, direktorica „Eco Fenix B Team“;

-          Igor Toholj, režiser i selektor dokumentarnog programa.

Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje učešće najkasnije do ponedeljka 14. septembra 2020. godine, do 10 časova elektornskim putem na snjeza@openunsubotica.rs ili telefonom 063-73-75-361 i 024-554-600/lokal 123, da bi im bio prosleđen link za pristup skupu.

 

Povratak...