f Konkurs za finansiranje projekata u okviru teme "Kako štitimo ozonski omotač?" - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Konkurs za finansiranje projekata u okviru teme "Kako štitimo ozonski omotač?"

13.03.2012

Idući u susret predstojećem obeležavanju Dana zaštite ozonskog omotača Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Organizacija UN za industrijski razvoj (UNIDO) raspisuju konkurs za finansiranje projekata u okviru teme "Kako štitimo ozonski omotač?", čiji su nosioci nevladine organizacije, ili udruženja.

Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i UNIDO (Organizacija UN za industrijski razvoj) pozivaju nevladine organizacije -udruženja koja se bave pitanjima zaštite životne sredine, da podnesu predloge projekata na temu «Kako štitimo ozonski omotač?». Projekti treba da budu edukativnog karaktera i da doprinesu razvijanju svesti o značaju ozonskog omotača i širenju znanja o potrebi zaštite ozonskog omotača, kao i o aktivnostima koje se mogu preduzeti u cilju njegove zaštite. Rezultati odabranih projekata biće predstavljeni 16. septembra, povodom Dana zaštite ozonskog omotača, te je u okviru predloga projekta potrebno planirati aktivnosti vezane za obeležavanje Dana zaštite ozonskog omotača.

Ovde možete preuzeti ceo tekst konkursa, formular za prijavljivanje i obrazac izveštaja o projektu.

Izvor: http://www.ekoplan.gov.rs/srl/Konkurs-za-finansiranje-projekata-u-okviru-teme-Kako-stitimo-ozonski-omotac--1635-c47-content.htm

Povratak...