f Međunarodna letnja škola održivog razvoja u Srbiji - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Međunarodna letnja škola održivog razvoja u Srbiji

04.04.2012

Organizacija ACTIS (Activating Talent in Sustainability) zajedno sa Inženjerima zaštite životne sredine iz Novog Sada organizuje po drugi put kurs pod nazivom Youth Encounter on Sustainability (YES) od 29. juna do 16. jula 2012. godine u Koštunićima i Novom Sadu. Rok za prijavu je 10. april. 

Cilj ovog multidisciplinarnog i multikulturalnog kursa jeste da mladima približi temu održivog razvoja u globalnom kontekstu kroz predavanja, timski rad, izlete i diskusije. Nastava kombinuje praktičan rad sa razmenom iskustava i znanja, a organizovaće se i mnoge društvene i kulturne aktivnosti. 

YES kurs privlači mlade, ambiciozne i talentovane studente i profesionalce iz raznih naučnih disciplina, kultura i država.

Ovaj kurs se organizuje već 11 godina i do sada se održao u 10 različitih zemalja sveta (uključujući i Srbiju u julu prošle godine). Učesnici iz celog sveta (Afrike, Australije, Azije, Južne Amerike, itd.) okupiće se u Srbiji da učestvuju u ovom intenzivnom kursu o održivom razvoju, a predavanja će voditi eminentni profesori sa svetski poznatih univerziteta. 

Ovde možete preuzeti prijavni formular.

Više informacija možete pronaći na sajtu YES kursa ili na sajtu Inženjera zaštite životne sredine.

 

Izvor: http://www.aarhuskg.rs/news/?id=1083

 

Povratak...