f Univerzitet Singidunum "otvorio vrata" budućim brucošima - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Univerzitet Singidunum "otvorio vrata" budućim brucošima

05.04.2012

Univerzitet Singidunum u Subotici tradicionalno organizuje manifestaciju “Open days“  u okviru koje je u holu Otvorenog univerziteta deljen promotivni materijal. Takođe, budući studenti su imali priliku da se upoznaju, kako sa uslovima studiranja, studijskim programima i radom fakulteta, tako i sa profesorima.   

Ujedno,  ovaj događaj bio je povod koji su volonteri Regionalnog Arhus centara Subotica iskoristili da pristutnima predstave aktivnosti centra. Deleći edukativno-informativne materijale, kroz razgovor sa mladima ukazali sa na mogućnosti korišćenja njegovih usluga. Naime, AC je otvoren svakim radinm danom od 10-16h. Posetiocima su na raspolaganju biblioteka sa promotivnim materijalima različitih nevladinih organizacija, kako na srpskom, tako i na mađarskom jeziku, zatim imaju mogućnost korišćenja interneta kako bi došli do informacija vezanih za zaštitu životne sredine od lokalnog, preko pokrajinskog do republičkog nivoa, a centar ima i biblioteku sa brojnim ekološkim naslovima.

Inače, Univerzitet Singidunum se nalazi na Otvorenom univerzitetu, Trg cara Jovana Nenad 15, a detaljnije informacije o upisu mogu se dobiti na studentskoj službi.Povratak...