f Dozvola za skladištenje medicinskog otpada, ZJZ S.Mitrovica - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Dozvola za skladištenje medicinskog otpada, ZJZ S.Mitrovica

29.05.2012

Obaveštenje o podnošenju Zahteva za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman  infektivnog medicinskog otpada – operatera Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, Stari šor 47, Sremska Mitrovica

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, na osnovu člana 63. stav 2, Zakona o upravljanju otpadom (’’Sl. Glasnik RS’’ broj: 36/2009, 88/2010) objavljuje OBAVEŠTENjE o prijemu zahteva za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman infektivnog medicinskog otpada – operatera Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, Stari šor 47, Sremska Mitrovica.

Nadležni organ obaveštava javnost da je operater Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, Stari šor 47, Sremska Mitrovica, podneo Zahtev za izdavanje dozvole za skladištenje i tretman infektivnog medicinskog otpada.

Rok za dostavljanje mišljenja i predloga je 29. jun 2012. godine.

Uvid u podneti Zahtev i prateću dokumentaciju može se izvršiti svakog radnog dana u Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine, Bulevar Mihajla Pupina 16, Novi Sad, kancelarija 39, od 11-13h.

Izvor: http://www.ekourb.vojvodina.gov.rs/?p=2179

 

Povratak...