f Promocija akcije „Očistimo Srbiju“ na Kelebiji - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Promocija akcije „Očistimo Srbiju“ na Kelebiji

07.06.2012

Posle održanog sastanka između Mesne zajednice Kelebije i predstavnika Udruženja TERRA’S i Regionalnog Arhus centra Subotica o akciji čišćenja MZ “Kelebija” volonteri su promovisali prokjekat “Zajedno u akciju: Očistimo Srbiju” i među stanovnicima Kelebije, koji Udruženje TERRA’S sprovodi u saradnji sa Regionalnim AC Subotica i Centrom za razvoj dečijih interesovanja „Plava Planeta“, a podržan je od strane Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. Ovom prilikom su podeljeni lifleti i zalepljeni su plakati sa detaljnim informacijama o akciji, s ciljem motivacije i upoznavanja žitelja ove mesene zajednice sa predviđenim dešavanjima u njihovom selu.

Okupljanje zainteresovanih će biti ispred mesne zajednice Kelebijau 9.30 časova odakle će zajedno sa volonterima iz Subotice krenuti u akciju. Za sve učesnike obezbeđeni su džakovi, rukavice i osveženje.

Opšti cilj projekta je podizanje nivoa svesti javnosti o problemu otpada kao ozbiljnog zagađivača životne sredine, kao i animiranje i podsticanje šire javnosti za učešće u akciji.

Povratak...