f Ekoklik – nagradni foto konkurs - Arhus Centar Subotica
Aarhus centar subotica

Ekoklik – nagradni foto konkurs

13.09.2012

EKOKLIK je nagradni foto-konkurs čiji je cilj obrazovanje, popularizacija i jačanje svesti o životnoj sredini kod mladih ljudi i svih onih koji se tako osećaju. Pravo učestvovanja ima svako ko želi da ukaže na značaj odnosa prema sopstvenom urbanom okruženju. Prijavljivanjem na Konkurs dobijate priliku da i drugi vide svet oko sebe na Vaš način, a Vi da osvojite vrednu nagradu. Prijavite se i pošaljite nam Vašu fotografiju.

EKOKLIK je nagradni konkurs koji je nevladina organizacija ZELENI STO organizovala u saradnji sa Skupštinom grada Beograda, Sekretarijatom za zaštitu životne sredine sa ciljem da mobiliše sve one koji koriste fotografiju kao sredstvo izražavanja ili kao dokumentarni način prikazivanja života oko sebe, bilo da su to profesionalci ili amateri sa osećajem za stvarnost. Želja je da se kroz konkurs motiviše široki auditorijum onih kojima su fotografije namenjene, od običnog i zainteresovanog građanstva, stručne i naučne javnosti do samih donosilaca odluka na kojima je i odgovornost da reaguju. Aktivno interesovanje javnosti će doprineti pojačanoj svesti o problemu čime se olakšava i njegovo sprečavanje ili rešavanje.

Vaše fotografije možete napraviti fotoaparatom, mobilnim telefonom ili tabletom i da nam ih pošaljete na e-mail adresu office@ekoklik.rs. Fotografije treba da pomognu da Beograd ima lepše lice i da obeleže ono što je u njemu lepo ali i ono što to nije, a moglobi da bude. Fografije treba da imaju širinu od 1280 – 1600 piksela. Visinu će uređaj sa kojim slikate, odrediti sam. Fotografija može biti dokumentarna ili umetnička, važno je da njome prenesete Vaš lični stav i Vašu poruku.

Izvor: http://www.ekologija.rs/ekoklik-nagradni-foto-konkurs

Povratak...